Fornøyde Kunder

Her kan du lese flere gode tilbakemeldinger Jung Ja har fått fra kundene sine.


Mensen kom tilbake, ble gravid. Psoriasis reduserte

Begynte høsten 1998 hos Jung Ja Karlsen. Hadde da psoriasis og en hormonubalanse som var resultert i at mensen var uteblitt over lang tid. Etter behandlinger for dette kom menstruasjon tilbake og etter en tid ble jeg gravid. Psoriasis gikk tilbake til så og si ingenting. Bare litt i hodebunnen en gang i blant. Har vært veldig fornøyd med behandlingene.

Mvh

Anita Holmberg


Nyrestensproblemene er helt vekk

Ønsker med dette og gi min støtte til behandlingen jeg har fått hos Jung Ja. Det startet med at min frisør Sven Olsen skrøt uhemmet av denne nydelige damen som holdt til i 109 senteret på Greåker og hvor han selv var jevnlig til behandling samt at han hadde sendt flere av sine kunder til henne.

Da jeg over lang tid hadde slitt med nyrestensproblemer, tenkte jeg at det var verdt å prøve. Fikk veldig god hjelp, fikk gode kosteholdsråd og har vært symptomfri siden jeg startet der, noe som må være over 10 år siden. Jeg har jevnlig gått til Jung Ja i hele denne perioden, noe som har holdt meg frisk, jeg har sluppet sykemeldinger og nyrestensproblemene er helt vekk.

Kan anbefale Jung Ja sin behandling samt råd angående kosthold på det varmeste.

Med vennlig hilsen

Bente Lund


Astma og allergiplager er nå nærmest bagatellmessige og blodtrykket har stabilisert seg

I desember måned 1997 tok jeg etter anbefalinger av kolleger og andre kontakt med Jung Ja Karlsen. Jeg hadde da i lengre tid slitt med skrantende helse.

Astma, allergier, bronkitt, høyt blodtrykk, muskelplager og annet. Dette medførte naturlig nok til nedsatt allmenntilstand og livskvalitet. Hverdagen var preget av manglende krefter og overskudd.

Mye var relatert til en nakkeskade forårsaket av et biluhell noen år tidligere. Dette kombinert med stor arbeidsbelastning over mange år, samt dødsfall og sykdom i nærmeste familie gjorde at kreftene tok slutt.

Jung Jas behandling var hard og streng men virksom. 2-3 behandlinger i uka i 1-2 måneders tid, senere 1 gang i uka og til slutt vedlikeholdsbehandling 1 gang per måned over noen tid. Kombinert med kostholdsveiledning og trening begynte jeg snart å merke forandring og bedring i helsesituasjonen. Det var en svært merkbar og gledelig endring og resultatet var meget tilfredstillende.

Astma og allergiplagene er nå nærmest bagatellmessige. Blodtrykket har stabilisert seg og helsemessig føles det bedre enn på svært mange år.

Jeg kan derfor med glede gi Jung Ja Karlsens dyktige og grundige behandling og innsikrsfulle kostholdsveiledning min beste anbefaling.

Vennlig hilsen

Marit Iversen


Bechtrev sykdom og Cron

Hei!

Jeg har til behandling hos Jung Ja Karlsen i over 10 år og er meget fornøyd med behandlingen jeg får. Jeg har Bechtrev sykdom og Cron, disse sykdommene gjør at jeg trenger regelmessig oppfølging med gjennomsnitt en gang i måneden. Jeg har fått god informasjon om treningsmåter og veiledning i kosthold og kan anbefale henne på det sterkeste. Uten hennes behandling hadde jeg fungert meget dårling.

Mvh

Anne-Lise Hansen


Smerter i korsrygg borte

Like før påske 2003 fikk min mann Kåre Ohnstad smerter i korsryggen. Smertene tiltok etter som tiden gikk. Vi måtte avbryte påseturen i Danmark. 1. påskedag var smertene så intense at vi måtte på legevakten. (Min mann måtte da støtte seg til krykker). På legevakten ble han undersøkt for mulig lammelse. Det viste seg heldigvis at det ikke var tegn til lammelse. Han fikk da utskrevet en resept på 50 Pinex forte med beskjed om å kontakte sin primærlege ved første hverdag.

Jeg hadde gjennom media og kollegaer hørt om Jung Ja Karlsen. Jeg ba min mann om å kontakte henne. Han fikk time umiddelbart. Karlsen fortalte at han måtte ha tre behandlinger hos henne så skulle han være frisk. Han hadde store smerter ved førstegangs behandling, men etter tre behandlinger var han så godt som helt frisk.

Jeg bør kanskje fortelle at min mann var sykemeldt inntil han begynte med behandling hos Jung Ja Karlsen. Etter første behandling kunne han begynne å arbeide igjen.

Fant ut av jernmangel

Jeg selv har i mange år slitt med smerter i nakken og i skuldrene. Jeg har selv hatt tp behandlinger hos Jung Ja Karlsen og mener selv at jeg har blitt bedre. Ved første konsultasjon sa Karlsen til meg at jeg hadde lite blod/jern i kroppen. Jeg gikk til min for å få dette bekreftet. Det stemte. Jeg har veldig lite jern i blodet. Jeg bruker nå jerntabletter og spiser mye grønne grønnsaker som kan hjelpe meg å få opp jerninnholdet i blodet.

Vennlig Hilsen

Monica Ohnestad


Fant årsak til helseproblemer som legene ikke klarte å finne

Etter diverse problemer med helsen over en periode var jeg første gang hos Jung Ja høsten 1999. Før dette hadde jeg vært hos forskjellige leger og tatt utallige blodprøver, allergitester og blant annet to gastoskopiundersøkelser. Alt var ifølge norsk legestandard i den skjønneste orden. Men like fullt fungerte ikke fordøyelsessytemet mitt særlig godt (for å si det mildt)

Jung Ja fastslo ganske raskt at jeg slet med en matintoleranse og satte meg på diett samt en rekke behandlinger med akupressur/massasje for å få igang systemet igjen. Etter ca ett år med behandlinger hos Jung Ja kombinert med hennes forslag til diett begynte jeg etterhvert å tåle litt mer forskjellige matvarer igjen.

Etter behandling hos Jung Ja føles det som å gå på skyer og jeg kjenner at kroppen fungerer bedre.

Med vennlig hilsen

Bjørn Jensen